010-7954872

Aanmelden rijlessen

Aanmelden voor auto rijles?

Bij Rijschoolblaak heb je altijd een vaste rij-instructeur en krijg je eerlijke feedback over je inzicht en aanleg. Bij ons krijg je les in een nieuwe en moderne lesauto die altijd goed onderhouden wordt. Meerdere keren per week rijden is mogelijk! Schrijf je meteen in via onderstaande link!

 Lessen met een vaste Rij-instructeur
 Geen verborgen kosten
 Proefles €35,-
 Haal en breng service van en naar huis
 Houdt inzicht in jouw vordering

Aanmelden voor motorrijbewijs?

Aanmelden voor motorrijles Rotterdam en omgeving? Bij Rijschoolblaak.nl heb je altijd een vaste rij-instructeur en krijg je eerlijke feedback over je inzicht en aanleg. Bij ons krijg je les in een nieuwe en moderne lesmotor die altijd goed onderhouden wordt. Meerdere keren per week rijden is mogelijk! Schrijf je meteen in via onderstaande link!

 Proefles nu €70,- (100 minuten)
 Deskundige rijinstructeur
 Goed onderhouden lesmotor
 Lessen in groot Rotterdam
 Houdt inzicht in jouw vordering

Aanmelden voor scooter rijles?

Scooter rijbewijs halen? Bij Rijschoolblaak.nl heb je altijd een vaste rij-instructeur en krijg je eerlijke feedback over je inzicht en aanleg. Bij ons krijg je les in een nieuwe en moderne scooter die altijd goed onderhouden wordt. Meerdere keren per week rijden is mogelijk! Schrijf je meteen in via onderstaande link!

  Proefles €50,- (100 minuten)
  Deskundige rijinstructeur
 Goed onderhouden Scooter
 Lessen in groot Rotterdam
 Houdt inzicht in jouw vordering

Makkelijk en snel je theoriecertificaat behalen? Nu slechts €130

Haal je auto, motortheorie-examen in 1 dag bij rijschoolblaak.nl! Onze cursisten komen uit heel Nederland en je krijgt professionele begeleiding tijdens de theoriecursus.

Haal snel je theorie – examen.

 Auto, motor
 99% Slagingskans
 Cursus in Rotterdam
 Inclusief examenreservering

Aanmelden voor Rijbewijs BE?

Wanneer heb je een BE rijbewijs nodig?

Je hebt een BE rijbewijs nodig als je met de maximum massa van beide voertuigen (auto+aanhanger) boven de 3500 kg komt. De maximum massa staat op het kentekenbewijs.

De maximum massa is Ledig gewicht van het voertuig + laadvermogen. Als je met een grote caravan, aanhangwagen of bijvoorbeeld een paardentrailer wilt gaan rijden heb je rijbewijs BE of B+ code 96 nodig.

Voor u aan deze opleiding begint, heeft u een rijbewijs B nodig. U hoeft hier niet opnieuw theorie te doen. De lessen vindt plaats in Rotterdam en Barendrecht

Tarieven Rijbewijs BE

 • 7 Rijles Uren + Rijexamen €813,- (1 Daagse Opleiding)
 • 10 Rijles Uren + Rijexamen €1050,- (2 Daagse Opleiding)
 • 15 Rijles Uren + Rijexamen €1455,- (3 Daagse Opleiding)
 • Los Les Uur €79,-
 • BE Rijexamen €260,-

Snel je vrachtwagen rijbewijs halen?

Bij Rijschoolblaak heb je altijd een vaste rij-instructeur en krijg je eerlijke feedback over je inzicht en aanleg. Bij ons krijg je les in een nieuwe en moderne vrachtwagen die altijd goed onderhouden wordt. Meerdere keren per week rijden is mogelijk! Schrijf je meteen in via onderstaande link!

 Lessen met een vaste rij-instructeur
 Minimaal 2 aaneengesloten lesuren (120 minuten) per keer.
 Geen verborgen kosten
 10% korting bij afname van >5 dezelfde lespakketten bij gelijktijdige afname.
 Houdt inzicht in jouw vordering

 Lees hier meer informatie over de opleiding

4 tips waar je moet opletten bij het aanmelden voor autorijles!

 1. Bepaal uw doelen en behoeften

  Voordat u begint met het aanmelden voor autorijles, is het belangrijk om uw doelen en behoeften vast te stellen. Bepaal bijvoorbeeld hoeveel lessen u nodig heeft, op welke dagen en tijden u beschikbaar bent en welk type lesvoertuig u wilt gebruiken. Dit zal u helpen bij het vinden van de juiste rijschool en lesplan die aansluit bij uw unieke situatie.

 2. Maak een afspraak voor een proefles

  Voordat u begint met het aanmelden voor autorijles, is het belangrijk om uw doelen en behoeften vast te stellen. Bepaal bijvoorbeeld hoeveel lessen u nodig heeft, op welke dagen en tijden u beschikbaar bent en welk type lesvoertuig u wilt gebruiken. Dit zal u helpen bij het vinden van de juiste rijschool en lesplan die aansluit bij uw unieke situatie.

 3. Maak uw keuze en meld u aan

  Nadat u een proefles hebt gehad bij ons, is het tijd om een beslissing te nemen en u aan te melden voor autorijles.

 4. Wees voorbereid op uw lessen

  Nadat u zich hebt aangemeld voor autorijles, is het belangrijk om voorbereid te zijn op uw lessen. Dit betekent dat u zich moet verdiepen in verkeersregels en verkeersveiligheid en zich moet voorbereiden op uw praktijkexamen. Het is ook verstandig om uw instructeur regelmatig te vragen om uw vorderingen te bespreken en om op tijd te komen voor uw lessen

In conclusie, door uw doelen en behoeften te bepalen, onderzoek te doen naar verschillende rijscholen, een proefles te nemen, u aan te melden en voorbereid te zijn op uw lessen, kunt u een snelle en efficiënte aanmelding voor autorijles voltooien. Veel succes bij uw rijlessen!

Wat zeggen onze leerlingen?

Annemarie Veen

Omdat ik goed kon anticiperen tijdens het rijlessen, ben ik makkelijk geslaagd bij het halen van mijn praktijk examen. Super bedankt jij bent THE best.

Oguzhan Bulut

Ik was niet tevreden met mijn oude rijschool, nadat ik contact had opgenomen met rijschoolblaak.nl kon ik snel bij hun terecht, zij hebben mij echt snel geholpen met het behalen van mijn rijbewijs.

Meld je snel aan voor een proefles.

De rijschool van Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en omstreken!