010-7954872

Autorijles Schiedam

Plan vandaag nog je autorijles!

Aanmelden algemeen auto

"*" geeft vereiste velden aan

Opzoek naar een rijschool voor auto rijles in Schiedam?

Meld je snel aan voor autorijles Rotterdam! Bij Rijschoolblaak heb je altijd een vaste rij-instructeur en krijg je eerlijke feedback over je inzicht en aanleg. Bij ons krijg je les in een nieuwe en moderne lesauto die altijd goed onderhouden wordt. Meerdere keren per week rijden is mogelijk! Schrijf je meteen in via onderstaande link!

Lessen met een vaste Rij-instructeur
Geen verborgen kosten
Proefles €35,-
Haal en breng service van en naar huis
Houdt inzicht in jouw vordering

4 tips waar je moet opletten bij het aanmelden voor autorijles in Schiedam en omgeving!

 1. Bepaal uw doelen en behoeften

  Voordat u begint met het aanmelden voor autorijles in Schiedam, is het belangrijk om uw doelen en behoeften vast te stellen. Bepaal bijvoorbeeld hoeveel lessen u nodig heeft, op welke dagen en tijden u beschikbaar bent en welk type lesvoertuig u wilt gebruiken. Dit zal u helpen bij het vinden van de juiste rijschool en lesplan die aansluit bij uw unieke situatie.

 2. Maak een afspraak voor een proefles

  Voordat u begint met het aanmelden voor autorijles, is het belangrijk om uw doelen en behoeften vast te stellen. Bepaal bijvoorbeeld hoeveel lessen u nodig heeft, op welke dagen en tijden u beschikbaar bent en welk type lesvoertuig u wilt gebruiken. Dit zal u helpen bij het vinden van de juiste rijschool en lesplan die aansluit bij uw unieke situatie.

 3. Maak uw keuze en meld u aan

  Nadat u een proefles hebt gehad bij ons, is het tijd om een beslissing te nemen en u aan te melden voor autorijles.

 4. Wees voorbereid op uw lessen

  Nadat u zich hebt aangemeld voor autorijles, is het belangrijk om voorbereid te zijn op uw lessen. Dit betekent dat u zich moet verdiepen in verkeersregels en verkeersveiligheid en zich moet voorbereiden op uw praktijkexamen. Het is ook verstandig om uw instructeur regelmatig te vragen om uw vorderingen te bespreken en om op tijd te komen voor uw lessen

In conclusie, door uw doelen en behoeften te bepalen, onderzoek te doen naar verschillende rijscholen, een proefles te nemen, u aan te melden en voorbereid te zijn op uw lessen, kunt u een snelle en efficiënte aanmelding voor autorijles voltooien. Veel succes bij uw rijlessen!

Aanmelden voor autorijles Schiedam bij rijschool Blaak: de juiste keuze voor een succesvolle toekomst achter het stuur!

Rijlessen van hoge kwaliteit

Sta jij op het punt om te beginnen met autorijles in Schiedam en ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren rijschool? Kijk dan niet verder dan Rijschool Blaak! Bij ons zijn onze instructeurs gepassioneerd over het geven van rijles en zijn zij toegewijd aan het helpen van onze leerlingen om hun doelen achter het stuur te bereiken.

Eenmaal aangemeld bij Rijschool Blaak, word je verwelkomd in onze moderne rijschoolomgeving. Hier krijg je de kans om je rijvaardigheden te verbeteren in onze comfortabele en veilige lesauto’s. Onze ervaren instructeurs werken met jou aan een op maat gemaakt trainingsplan dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Hierdoor kun je gericht en efficiënt werken aan het verbeteren van je rijvaardigheden.

Maar dat is niet alles! Bij Rijschool Blaak bieden wij ook flexibele lesdagen en -tijden aan, zodat jij altijd de rijles kunt volgen die het beste bij jouw schema past. Onze rijschool is ook gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor onze leerlingen.

Wat betreft onze prijzen, bij Rijschool Blaak geloven wij in transparantie en betaalbare rijlessen. Onze prijzen zijn eerlijk en concurrerend en we bieden regelmatig speciale aanbiedingen aan voor onze leerlingen. Bovendien kun je bij ons gebruik maken van onze unieke programma’s, waarbij sneller je rijbewijs kunt behalen.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren rijschool waar je de beste begeleiding krijgt op weg naar het behalen van je rijbewijs, kijk dan niet verder dan Rijschool Blaak. Meld je nu aan en begin aan je toekomst achter het stuur!

Pakketten bij rijschoolblaak.nl

Naast een proefles zijn onze lespakketten ook inclusief een leskaart
een vaste instructeur en een nieuwe lesauto. Bekijk hieronder alle rijles tarieven

Pakket 1

10 uur rijles

Inclusief rijexamen
Proefles €35,-
Vaste rijinstructeur
Nieuwe lesauto
Leskaart en Advies
Vanaf 16,5 jaar

€684,-

Pakket 2

20 uur rijles

Inclusief rijexamen
Proefles €35,-
Vaste rijinstructeur
Nieuwe lesauto
Leskaart en Advies
Vanaf 16,5 jaar

€1109,-

Pakket 3

30 uur rijles

Inclusief rijexamen + theoriebox (leerboek en online CBR vragen)
Proefles €35,-
Vaste rijinstructeur
Nieuwe lesauto
Leskaart en Advies
Vanaf 16,5 jaar

€1599,-

Pakket 4

40 uur rijles

Inclusief rijexamen, theoriebox & theorie examen
Proefles €35,-
Vaste rijinstructeur
Nieuwe lesauto
Leskaart en Advies
Vanaf 16,5 jaar

€2073,-

B Faalangst €289,-

Je krijgt een examinator die is getraind in het begeleiden van mensen met faalangst. Er is meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen.

Losse lesuur (50min) €45,-

Soms kan een losse lesuur goed ten pas komen, dit bijvoorbeeld wanneer je een opfriscursus wilt volgen.

Theoriebox €65,-

Theoriebox met leerboek en online vragen.

B Examen €259,-

Om je rijbewijs te halen dien je af te rijden. Dit gebeurt bij het CBR – meer informatie aanvragen

Tussentijdse toets €219,-

De tussentijdse toets lijkt heel veel op een ‘echt’ praktijkexamen. De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden –

BNOR Rijvaardigheid onderzoek €289,-

Je krijgt een examinator die is getraind in het begeleiden van mensen met faalangst. Er is meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen.

Theorie examen BTH €49,-

Om een rijbewijs te halen moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. Ook wij kunnen deze voor jouw reserveren

Hoe u zich snel en efficiënt kunt aanmelden voor autorijles!

Als u op zoek bent naar manieren om u aan te melden voor autorijles, is het belangrijk om de juiste stappen te volgen om deze taak snel en efficiënt te voltooien. Aanmelden voor autorijles kan soms overweldigend lijken, maar door de juiste informatie en hulpbronnen te gebruiken, kunt u het proces eenvoudiger en stressvrijer maken. In dit artikel bespreken we hoe u zich kunt aanmelden voor autorijles bij ons en geven we u enkele nuttige tips om het proces te vereenvoudigen.

Wat zeggen onze leerlingen?

Annemarie Veen

Omdat ik goed kon anticiperen tijdens het rijlessen, ben ik makkelijk geslaagd bij het halen van mijn praktijk examen. Super bedankt jij bent THE best.

Oguzhan Bulut

Ik was niet tevreden met mijn oude rijschool, nadat ik contact had opgenomen met rijschoolblaak.nl kon ik snel bij hun terecht, zij hebben mij echt snel geholpen met het behalen van mijn rijbewijs.

Meld je snel aan voor een proefles.

De rijschool van Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en omstreken!