010-7954872

Proefrijles aanvragen

Aanmelden proefles

Ben jij nieuwsgierig naar hoe het is om een rijles te nemen bij ons? Aarzel niet en vraag nu een proefles aan! Onze proefles is de perfecte manier om onze instructeurs en onze lesmethodes te leren kennen. Je zult een geweldige ervaring hebben terwijl je de stap zet richting je rijbewijs.

Onze proefles is geheel gratis en vrijblijvend, dus je hebt niks te verliezen! Onze ervaren instructeurs zullen je rijvaardigheden beoordelen en je helpen om een plan te maken voor verdere lessen. Zo kun je gericht werken aan de vaardigheden die je nog moet verbeteren.

Bovendien, onze proefles is niet alleen gericht op het verbeteren van je rijvaardigheden, maar ook op het creƫren van een comfortabele en ontspannen leeromgeving. Onze instructeurs zijn gekwalificeerd en ervaren en zullen je begeleiden in elke stap van het leerproces. Zij zullen er zijn om je te ondersteunen en te adviseren, zodat je zelfverzekerd de weg op gaat tijdens je lessen.

Meld je nu aan voor onze proefles en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je rijbewijs te halen. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het leerproces, van de proefles tot het moment waarop je succesvol je rijexamen doet. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of om je aan te melden voor een proefles. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen de weg op te gaan! Door het aanmeldingsformulier in te vullen, wordt je vrijblijvend opgebeld voor een proefles na deze proefles kan de instructeur inzien hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt.

Wat zeggen onze leerlingen?

Annemarie Veen

Omdat ik goed kon anticiperen tijdens het rijlessen, ben ik makkelijk geslaagd bij het halen van mijn praktijk examen. Super bedankt jij bent THE best.

Oguzhan Bulut

Ik was niet tevreden met mijn oude rijschool, nadat ik contact had opgenomen met rijschoolblaak.nl kon ik snel bij hun terecht, zij hebben mij echt snel geholpen met het behalen van mijn rijbewijs.

Meld je snel aan voor een proefles.

De rijschool van Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en omstreken!