010-7954872

Theoriecursus in Rotterdam

Makkelijk en snel je theoriecertificaat behalen? Nu slechts €130

Haal je auto, motortheorie-examen in 1 dag bij rijschoolblaak.nl! Onze cursisten komen uit heel Nederland en je krijgt professionele begeleiding tijdens de theoriecursus.

Haal snel je theorie – examen.

Auto, motor
99% Slagingskans
Cursus in Rotterdam
Inclusief examenreservering

Wat zeggen onze leerlingen over de theoriecursus?

Na het volgen van de theoriecursus bij rijschoolblaak heb ik mijn theorie snel en makkelijk behaald. Jullie zijn topperds.

JOSHUA HERNANDEZ

Zonder te leren heb ik makkelijk mijn theorie gehaald, 3 dagen stampen bij de cursus en in 1 keer geslaagd voor mijn theorie!

MICHAEL DE KLEEF

Ik had veel moeite met het halen van mijn theorie omdat ik last heb van dyslexie, maar dankzij rijschoolblaak toch gehaald!

JEROEN JALONNEN

Ik had het examen afgelegd in Barendrecht, nog bedankt dat jullie mij erheen hadden gebracht. Natuurlijk ben ik geslaagd.

MIRANDA PETERS

Wat zeggen onze leerlingen?

Annemarie Veen

Omdat ik goed kon anticiperen tijdens het rijlessen, ben ik makkelijk geslaagd bij het halen van mijn praktijk examen. Super bedankt jij bent THE best.

Oguzhan Bulut

Ik was niet tevreden met mijn oude rijschool, nadat ik contact had opgenomen met rijschoolblaak.nl kon ik snel bij hun terecht, zij hebben mij echt snel geholpen met het behalen van mijn rijbewijs.

Meld je snel aan voor een proefles.

De rijschool van Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en omstreken!