De rijschool van Zuid-Holland

Aanhangwagenrijbewijs in Delft

Aanhangwagenrijbewijs Rijles aanhangwagen

Wil je je Aanhangwagen­rijbewijs halen in Delft?

Wanneer heb je een BE rijbewijs nodig?

In Delft heb je een BE rijbewijs nodig wanneer de totale maximum massa van je combinatie (auto plus aanhangwagen) boven de 3500 kg uitkomt. Deze maximum massa vind je op het kentekenbewijs van zowel de auto als de aanhangwagen.

De maximum massa wordt berekend door het ledig gewicht van het voertuig op te tellen bij het laadvermogen. Dus als je plannen hebt om met een grote caravan, aanhangwagen of bijvoorbeeld een paardentrailer te rijden in Schiedam, zorg dan dat je beschikt over een BE rijbewijs of een B rijbewijs met code 96.

Voor u aan deze opleiding begint, heeft u een rijbewijs B nodig. U hoeft hier niet opnieuw theorie te doen. De aanhangwagenrijlessen vinden plaats in Delft.

Aanhangwagenrijles prijzen

Pakket 1

7 uur rijles
813
  • 1-daagse opleiding
  • Inclusief CBR rijexamen
  • Vaste rijinstructeur

Pakket 2

10 uur rijles
1.050
  • 1-daagse opleiding
  • Inclusief CBR rijexamen
  • Vaste rijinstructeur
Meest gekozen

Pakket 3

15 uur rijles
1.455
  • 1-daagse opleiding
  • Inclusief CBR rijexamen
  • Vaste rijinstructeur

Start vandaag met je avontuur

rijbewijs be aanhangwagen

Waarom aanhangwagenrijbewijs behalen met ons?

Ervaren instructeurs voor aanhangwagenrijbewijs in Delft

Onze instructeurs zijn experts in aanhangwagenrijles in Delft. Zij hebben uitgebreide ervaring met het aanhangwagenrijbewijs in Delft en kennen de specifieke uitdagingen die het rijden met een aanhangwagen in de regio met zich meebrengt.

Aangepaste aanhangwagenrijles in Delft

Wij bieden in Delft bieden op maat gemaakte aanhangwagenrijlessen, ongeacht je ervaringsniveau. Onze aanhangwagenrijlessen in Delft zijn afgestemd op jouw unieke leerbehoeften. Dankzij onze proeflessen is kunnen we een maatwerk pakket samenstellen, waardoor je nooit te veel of te weinig lessen neemt.

Praktijkgerichte aanhangwagenrijles in Delft

Onze aanpak van aanhangwagenrijles in Delft omvat praktische ervaring. Je leert onder begeleiding van een deskundige instructeur hoe je veilig en efficiënt met een aanhangwagen door Schiedam rijdt.

Flexibele aanhangwagenrijlessen in Delft

Wij begrijpen dat je een druk leven hebt, dus onze aanhangwagenrijlessen in Delft zijn flexibel in te plannen. Rijschool Blaak in Delft zorgt ervoor dat je jouw lessen voor het aanhangwagenrijbewijs kunt volgen op een moment dat het jou uitkomt.

Zet vandaag de eerste stap naar je rijbewijs!

Wacht niet langer om je dromen werkelijkheid te laten worden. Neem vandaag nog contact op met Rijschool Blaak voor een vrijblijvende intake. Laat ons samen ontdekken hoe we jouw pad naar het aanhangwagen rijbewijs niet alleen succesvol, maar ook onvergetelijk kunnen maken.
Aanhangwagen rijles Rotterdam

Veelgestelde vragen over rijbewijs BE

Antwoord: Een BE rijbewijs is vereist als je een aanhangwagen, caravan of trailer wilt trekken die, inclusief laadvermogen, meer weegt dan 750 kg, en als de totale combinatie (auto + aanhangwagen) meer weegt dan 3.500 kg.

Antwoord: Je kunt je BE rijbewijs halen vanaf 18 jaar, mits je al in het bezit bent van een geldig B rijbewijs.

Antwoord: Het aantal benodigde lessen varieert per persoon. Gemiddeld hebben leerlingen tussen de 6 en 8 uur rijles nodig voordat ze opgaan voor het examen.

Antwoord: Tijdens het examen wordt je beoordeeld op algemene rijvaardigheid, het veilig en correct aankoppelen en loskoppelen van de aanhangwagen, en bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden en parkeren met de aanhangwagen.

Antwoord: Ja, je kunt direct beginnen met het nemen van BE rijlessen zodra je je B rijbewijs hebt behaald.

Plan vandaag nog je proefles!