De rijschool van Zuid-Holland

Aanhangwagenrijbewijs in Delft

Aanhangwagenrijbewijs Rijles aanhangwagen

Wil je je Aanhangwagen­rijbewijs halen in Delft?

Wanneer heb je een BE rijbewijs nodig?

In Delft heb je een BE rijbewijs nodig wanneer de totale maximum massa van je combinatie (auto plus aanhangwagen) boven de 3500 kg uitkomt. Deze maximum massa vind je op het kentekenbewijs van zowel de auto als de aanhangwagen.

De maximum massa wordt berekend door het ledig gewicht van het voertuig op te tellen bij het laadvermogen. Dus als je plannen hebt om met een grote caravan, aanhangwagen of bijvoorbeeld een paardentrailer te rijden in Schiedam, zorg dan dat je beschikt over een BE rijbewijs of een B rijbewijs met code 96.

Voor u aan deze opleiding begint, heeft u een rijbewijs B nodig. U hoeft hier niet opnieuw theorie te doen. De aanhangwagenrijlessen vinden plaats in Delft.

Aanhangwagenrijles prijzen

Pakket 1

7 uur rijles
813
  • 1-daagse opleiding
  • Inclusief CBR rijexamen
  • Vaste rijinstructeur

Pakket 2

10 uur rijles
1.050
  • 1-daagse opleiding
  • Inclusief CBR rijexamen
  • Vaste rijinstructeur
Meest gekozen

Pakket 3

15 uur rijles
1.455
  • 1-daagse opleiding
  • Inclusief CBR rijexamen
  • Vaste rijinstructeur

Start vandaag met je avontuur

rijbewijs be aanhangwagen

Waarom aanhangwagenrijbewijs behalen met ons?

Ervaren instructeurs voor aanhangwagenrijbewijs in Delft

Onze instructeurs zijn experts in aanhangwagenrijles in Delft. Zij hebben uitgebreide ervaring met het aanhangwagenrijbewijs in Delft en kennen de specifieke uitdagingen die het rijden met een aanhangwagen in de regio met zich meebrengt.

Aangepaste aanhangwagenrijles in Delft

Wij bieden in Delft bieden op maat gemaakte aanhangwagenrijlessen, ongeacht je ervaringsniveau. Onze aanhangwagenrijlessen in Delft zijn afgestemd op jouw unieke leerbehoeften. Dankzij onze proeflessen is kunnen we een maatwerk pakket samenstellen, waardoor je nooit te veel of te weinig lessen neemt.

Praktijkgerichte aanhangwagenrijles in Delft

Onze aanpak van aanhangwagenrijles in Delft omvat praktische ervaring. Je leert onder begeleiding van een deskundige instructeur hoe je veilig en efficiënt met een aanhangwagen door Schiedam rijdt.

Flexibele aanhangwagenrijlessen in Delft

Wij begrijpen dat je een druk leven hebt, dus onze aanhangwagenrijlessen in Delft zijn flexibel in te plannen. Rijschool Blaak in Delft zorgt ervoor dat je jouw lessen voor het aanhangwagenrijbewijs kunt volgen op een moment dat het jou uitkomt.

Zet vandaag de eerste stap naar je rijbewijs!

Wacht niet langer om je dromen werkelijkheid te laten worden. Neem vandaag nog contact op met Rijschool Blaak voor een vrijblijvende intake. Laat ons samen ontdekken hoe we jouw pad naar het aanhangwagen rijbewijs niet alleen succesvol, maar ook onvergetelijk kunnen maken.
Aanhangwagen rijles Rotterdam

Vragen over aanhangwagen
rijbewijs

Wat zijn de voordelen van het hebben van een aanhangwagen rijbewijs?

Het BE-rijbewijs vergroot je flexibiliteit en onafhankelijkheid. Je kunt zwaardere ladingen vervoeren voor zowel persoonlijke projecten als professionele opdrachten, zonder afhankelijk te zijn van externe vervoersdiensten.

Wie heeft een aanhangwagen rijbewijs nodig?

 Als je een aanhangwagen, caravan of paardentrailer wilt trekken die, inclusief de lading, zwaarder is dan 750 kg en het totale gewicht van de trekauto en aanhanger meer dan 3500 kg bedraagt, is een BE-rijbewijs vereist.

Hoe lang duurt een aanhangwagen rijles bij Rijschool Blaak?

 De duur van de rijlessen kan variëren afhankelijk van je ervaring en vaardigheid. We bieden zowel losse lessen als pakketten aan. Na een intakeles geven we een persoonlijk advies over het verwachte aantal lessen.

Wat kan ik verwachten tijdens de rijlessen?

 Tijdens de rijlessen oefen je met verschillende aspecten van het rijden met een aanhangwagen, zoals het veilig aankoppelen en loskoppelen, achteruitrijden, manoeuvreren op krappe plekken, en de verkeersregels die van toepassing zijn op het rijden met een aanhangwagen.

Plan vandaag nog je proefles!