010-7954872

Motorrijbewijs in Rotterdam en omgeving?

Waarom aanmelden voor motorrijles in Rotterdam?

Gediplomeerde en ervaren instructeurs
Persoonlijke aandacht en maatwerk
Hoog slagingspercentage
Moderne lesvoertuigen en technologie

Plan vandaag nog je rijles!

Aanmelden algemeen

"*" geeft vereiste velden aan

Motorrijbewijs in Rotterdam en omgeving: Rijschool Blaak biedt de beste lessen en examenvoorbereiding

Wil je graag je motorrijbewijs halen in Rotterdam en omgeving? Bij Rijschool Blaak ben je aan het juiste adres! Wij zijn een ervaren rijschool die gespecialiseerd is in het aanbieden van motorrijlessen en het voorbereiden van leerlingen op het theorie- en praktijkexamen voor het motorrijbewijs. Met onze professionele instructeurs en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jij snel en veilig de weg op kunt met je motor.

Proefles nu €70,- (100 minuten)
Deskundige rijinstructeur
Goed onderhouden lesmotor
Lessen in groot Rotterdam
Houdt inzicht in jouw vordering

Motorrijbewijs halen bij Rijschoolblaak.nl

Aanmelden voor motorrijbewijs in Rotterdam bij Rijschool Blaak?

Motorrijlessen in Rotterdam van hoge kwaliteit

Bij Rijschool Blaak kun je eenvoudig en snel je motorrijles aanmelden. Wij begrijpen dat je graag zo snel mogelijk wilt starten met je lessen, daarom hebben we een eenvoudig aanmeldproces. Ga naar onze website en vul het aanmeldformulier in. Hier kun je aangeven welk type motorrijles je wilt volgen en welk niveau je hebt. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. 

AVB rijles pakketten

Onze lespakketten zijn inclusief een leskaart, een vaste instructeur en een nieuwe motor. Bekijk hieronder alle rijles tarieven:

Pakket 1

12 uur rijles

AVB examen
Vaste rijinstructeur
Nieuwe lesmotor
Leskaart en Advies

€745,-

Pakket 2

16 uur rijles

AVB examen
Vaste rijinstructeur
Nieuwe lesmotor
Leskaart en Advies

€925,-

Pakket 3

20 uur rijles

AVB examen
Vaste rijinstructeur
Nieuwe lesmotor
Leskaart en Advies

€1105,-

AVD rijles pakketten

Onze lespakketten zijn inclusief een leskaart, een vaste instructeur en een nieuwe motor. Bekijk hieronder alle rijles tarieven:

Pakket 1

12 uur rijles

AVD examen
Vaste rijinstructeur
Nieuwe lesmotor
Leskaart en Advies

€810,-

Pakket 2

16 uur rijles

AVD examen
Vaste rijinstructeur
Nieuwe lesmotor
Leskaart en Advies

€990,-

Pakket 3

20 uur rijles

AVD examen
Vaste rijinstructeur
Nieuwe lesmotor
Leskaart en Advies

€1170,-

Losse lesuur (50min) €49,50

Soms kan een losse lesuur goed ten pas komen.

A.V.B Examen Voertuigbediening A, A1 en A2 €205,-

In totaal laat je bij het examen Voertuigbeheersing zeven oefeningen zien. Alle oefeningen tellen even zwaar.

A.V.D Examen – Verkeersdeelname A, A1 en A2 €270,-

De examinator bekijkt of je voldoende in huis hebt om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.

BNOR Rijvaardigheid onderzoek €285,-

Je krijgt een examinator die is getraind in het begeleiden van mensen met faalangst. Er is meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen.

Theorie examen motorrijbewijs: bereid je optimaal voor!

Het behalen van je motorrijbewijs begint met het succesvol afronden van het theorie examen. Bij Rijschool Blaak begrijpen we dat dit voor sommige leerlingen een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij uitgebreide ondersteuning en lesmateriaal om je optimaal voor te bereiden op het examen. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en kunnen je helpen bij het begrijpen en onthouden van de verkeersregels en -borden. Met onze gerichte oefeningen en proefexamens vergroot je je slagingskans aanzienlijk.

Praktijk examen motorrijbewijs: laat zien wat je kunt

Na het behalen van het theorie examen is het tijd om je praktijkexamen voor het motorrijbewijs af te leggen. Bij Rijschool Blaak zorgen we ervoor dat je goed voorbereid bent en zelfverzekerd aan het examen kunt beginnen. Onze ervaren instructeurs begeleiden je tijdens de lessen en zorgen ervoor dat je alle benodigde vaardigheden beheerst. Ze leren je niet alleen de basisvaardigheden, maar zorgen er ook voor dat je vertrouwd raakt met verschillende verkeerssituaties en manoeuvres die je tijdens het examen kunt tegenkomen.

Rijschool Blaak: dé rijschool in Rotterdam

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele rijschool in Rotterdam, dan hoef je niet verder te zoeken. Rijschool Blaak heeft een uitstekende reputatie en een hoog slagingspercentage. Onze instructeurs zijn geduldig, vriendelijk en hebben veel ervaring in het lesgeven aan motorrijders. We begrijpen dat iedere leerling uniek is en daarom passen we onze lessen aan op jouw tempo en behoeften. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, bij Rijschool Blaak helpen we je graag verder op weg naar het behalen van je motorrijbewijs.

Rijschool Rotterdam: kies voor Rijschool Blaak

Ben je op zoek naar een rijschool in Rotterdam? Kies dan voor Rijschool Blaak! Wij zijn gevestigd in het hart van Rotterdam en hebben een uitgebreid netwerk van wegen en verkeerssituaties om jou de beste rijervaring te bieden. Daarnaast bieden we flexibele lestijden aan, zodat je de motorrijlessen gemakkelijk kunt combineren met je werk of studie. Onze instructeurs kennen de omgeving op hun duimpje en zorgen ervoor dat jij alle vaardigheden en kennis opdoet die nodig zijn om veilig en zelfverzekerd te rijden in Rotterdam en omgeving.

Kies voor Rijschool Blaak en haal snel en veilig je motorrijbewijs in Rotterdam en omgeving. Meld je vandaag nog aan voor je motorrijles en begin aan een avontuur op twee wielen!

Wat zeggen onze leerlingen?

Annemarie Veen

Omdat ik goed kon anticiperen tijdens het rijlessen, ben ik makkelijk geslaagd bij het halen van mijn praktijk examen. Super bedankt jij bent THE best.

Oguzhan Bulut

Ik was niet tevreden met mijn oude rijschool, nadat ik contact had opgenomen met rijschoolblaak.nl kon ik snel bij hun terecht, zij hebben mij echt snel geholpen met het behalen van mijn rijbewijs.

Meld je snel aan voor een proefles.

De rijschool van Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en omstreken!