010-7954872

Rijschool in Hendrik Ido Ambacht & omgeving

Voor een geslaagde rijopleiding.

4 redenen om te kiezen voor rijschool Hendrik Ido Ambacht

Nieuwe lesauto’s & leuke rij-instructeurs
Minder rijlessen dankzij examengerichte lesmethode
Leer veilig efficiënt en aangenaam rijden
Betrouwbaar & betaalbaar

Plan vandaag nog je rijles in Hendrik Ido Ambacht!

Aanmelden algemeen

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je een vraag?

Bel dan 010-7954872

Auto

10 rijlessen
Rijexamen

€685,-

Motor

24 rijlessen
AVB & AVD examen
gratis E-learning

€1.555,-

Scooter

7 rijlessen
Rijexamen

€358,-

Rijbewijs BE

7 rijlessen
Rijexamen

€813,-

Vrachtwagen

Vrachtwagen opleiding

Minimaal 2 aaneengesloten lesuren (120 minuten) per keer

€2.300,-


Zoek jij een rijschool in Hendrik Ido Ambacht voor je auto, motor of scooterrijbewijs? Vraag dan vandaag een proefles aan!

Kwalitatieve rijlessen met ervaren instructeurs

Een rijschool Hendrik Ido Ambacht en omgeving? Bij Rijschool Blaak zit je goed! Bij ons profiteer je altijd van een vaste rijinstructeur en krijg je eerlijke feedback over jouw aanleg en inzicht. Zo weet je altijd precies waar je staat. Je krijgt les in een moderne, nieuwe lesauto die goed onderhouden is. Wil je meerdere keren per week lessen? Dat is zeker mogelijk! Bij ons kun je meer dan 1 keer per week rijles volgen. Zo zorg je ervoor dat je nog sneller slaagt voor jouw rijbewijs! Rijschool Blank is al jaren het meest vertrouwde adres voor het volgen van rijopleidingen. Wij garanderen dat je op een veilige en verantwoorde manier jouw rijbewijs haalt. Zo ga je straks goed de weg op. Meld je meteen aan bij onze rijschool of lees eerst verder voor meer informatie over ons aanbod rijlessen!

Hoge slagingspercentage en rijlessen op maat

Onze rijschool heeft een hoog slagingspercentage en biedt rij-opleidingen op maat aan. Iedereen is namelijk anders en heeft een andere aanpak nodig. Wij vinden het erg belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden. Dit doen wij vanaf het moment dat ze starten, tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die jou graag de kneepjes van het autorijden onder de knie willen brengen. Heb je te maken met faalangst? Ook hier kunnen wij rekening mee houden. Onze rij-instructeurs zijn vriendelijk, flexibel en beschikken over veel ervaring. Zelfs als je last hebt van faalangst, kunnen wij je de beste begeleiding bieden. Wij hebben veel ervaring met cursisten en studenten met faalangst, waardoor wij weten hoe we je gerust kunnen stellen, zodat ook jij slaagt voor jouw rijbewijs.

R

Rij-opleiding op maat

Sommige leerlingen hebben al rijervaring maar sommige leerlingen hebben misschien angst om te falen.  Bij het aanvragen van een proefles krijg je advies over je rijvaardigheid en inzicht.

R

Vriendelijke rij-instructeurs

Wij werken uitsluitend met ervaren, flexibele en vriendelijke rij-instructeurs. Voor de beste en meest voordelige rijopleidingen moet je dan ook bij de Rijschoolblaak.nl zijn.

R

Begin al vanaf 16,5 jaar

Rijschoolblaak.nl geeft al jarenlang rijles aan leerlingen en studenten van jong tot oud! Bij ons kun je al beginnen met het volgen van rijlessen vanaf 16,5 jaar via het CBR. Lees meer informatie over auto rijles.

METEEN JE RIJBEWIJS HALEN!

Bij Rijschoolblaak heb je altijd een vaste rij-instructeur en krijg je eerlijke feedback over je inzicht en aanleg. Bij ons krijg je les in een nieuwe en moderne lesauto die altijd goed onderhouden wordt. Meerdere keren per week rijden is mogelijk! 

Rijbewijs BE opleiding

Wanneer heb je een BE rijbewijs nodig?

Je hebt een BE rijbewijs nodig als je met de maximum massa van beide voertuigen (auto+aanhanger) boven de 3500 kg komt. De maximum massa staat op het kentekenbewijs.

De maximum massa is Ledig gewicht van het voertuig + laadvermogen. Als je met een grote caravan, aanhangwagen of bijvoorbeeld een paardentrailer wilt gaan rijden heb je rijbewijs BE of B+ code 96 nodig.

Voor u aan deze opleiding begint, heeft u een rijbewijs B nodig. U hoeft hier niet opnieuw theorie te doen. De lessen vinden plaats in Rotterdam en Barendrecht. Vragen? Bel naar 010-7954872.

Rijschool Hendrik Ido Ambacht en omgeving

Rijschool Dordrecht

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Snel je rijbewijs halen in alle regio’s rondom Dordrecht (+25km)

Meld je meteen bij onze rijschool aan

Wil jij rijlessen volgen bij een professionele rijschool? Meld je dan meteen aan bij Rijschoolblaak.nl. Zo ben je meteen zeker van een plek. Wij zijn de beste rijschool van Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en omstreken. Dat zal je meteen merken als je voor ons kiest. Kun jij niet wachten om met jouw rijlessen te beginnen? Vraag dan snel een proefles aan, zodat je kunt kijken of onze werkwijze jou aanspreekt. Mocht je nog vragen hebben, dan staan wij voor je klaar om deze te beantwoorden. Kies je voor onze rijschool, dan kies je voor kwaliteit!

Meld je direct aan voor een scooterrijles in jouw regio!

 

Annemarie Veen

Omdat ik goed kon anticiperen tijdens het rijlessen, ben ik makkelijk geslaagd bij het halen van mijn praktijk examen. Super bedankt jij bent THE best.

Oguzhan Bulut

Ik was niet tevreden met mijn oude rijschool, nadat ik contact had opgenomen met rijschoolblaak.nl kon ik snel bij hun terecht, zij hebben mij echt snel geholpen met het behalen van mijn rijbewijs.

Meld je snel aan voor een proefles.

De rijschool van Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en omstreken!