De rijschool van Zuid-Holland

Aanhangwagen­rijbewijs

Aanhangwagenrijbewijs Rijles aanhangwagen

Aanhangwagen­rijbewijs halen in Rotterdam en omgeving?

Droom je ervan om zelfstandig met een aanhangwagen, caravan of misschien zelfs een paardentrailer op pad te gaan? Wij transformeren die droom in realiteit. Jouw avontuur naar het BE-rijbewijs begint hier, met op jou afgestemde aanhangwagen rijlessen die meer zijn dan alleen voorbereiding op het examen; ze zijn een investering in jouw zelfvertrouwen en vrijheid op de weg.

Aanhangwagenrijles prijzen

Pakket 1

7 uur rijles
813
  • 1-daagse opleiding
  • Inclusief CBR rijexamen
  • Vaste rijinstructeur

Pakket 2

10 uur rijles
1.050
  • 1-daagse opleiding
  • Inclusief CBR rijexamen
  • Vaste rijinstructeur
Meest gekozen

Pakket 3

15 uur rijles
1.455
  • 1-daagse opleiding
  • Inclusief CBR rijexamen
  • Vaste rijinstructeur

Start vandaag met je avontuur

Aanhangwagen rijles Rotterdam

Waarom jouw keuze voor Rijschool Blaak het verschil maakt

Je bent bij Rijschool Blaak geen nummer of volgende kandidaat in de rij, maar een avonturier die klaar staat om de controle te nemen over nieuwe reizen. Onze ervaren instructeurs zijn jouw persoonlijke gidsen in dit avontuur, gewapend met kennis, geduld en een passie voor het onderwijzen van de kunst van veilig aanhangwagen rijden. Ze zijn er bij elke bocht, elk moment van onzekerheid, om je te begeleiden naar meesterschap en zelfverzekerdheid.

Zet vandaag de eerste stap!

Wacht niet langer om je dromen werkelijkheid te laten worden. Neem vandaag nog contact op met Rijschool Blaak voor een vrijblijvende intake. Laat ons samen ontdekken hoe we jouw pad naar het aanhangwagen rijbewijs niet alleen succesvol, maar ook onvergetelijk kunnen maken.

rijbewijs be aanhangwagen

Veelgestelde vragen over rijbewijs BE

Antwoord: Een BE rijbewijs is vereist als je een aanhangwagen, caravan of trailer wilt trekken die, inclusief laadvermogen, meer weegt dan 750 kg, en als de totale combinatie (auto + aanhangwagen) meer weegt dan 3.500 kg.

Antwoord: Je kunt je BE rijbewijs halen vanaf 18 jaar, mits je al in het bezit bent van een geldig B rijbewijs.

Antwoord: Het aantal benodigde lessen varieert per persoon. Gemiddeld hebben leerlingen tussen de 6 en 8 uur rijles nodig voordat ze opgaan voor het examen.

Antwoord: Tijdens het examen wordt je beoordeeld op algemene rijvaardigheid, het veilig en correct aankoppelen en loskoppelen van de aanhangwagen, en bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden en parkeren met de aanhangwagen.

Antwoord: Ja, je kunt direct beginnen met het nemen van BE rijlessen zodra je je B rijbewijs hebt behaald.

Plan vandaag nog je proefles!