De rijschool van Zuid-Holland

Aanhangwagen­rijbewijs

Aanhangwagenrijbewijs Rijles aanhangwagen

Aanhangwagen­rijbewijs halen in Rotterdam en omgeving?

Droom je ervan om zelfstandig met een aanhangwagen, caravan of misschien zelfs een paardentrailer op pad te gaan? Wij transformeren die droom in realiteit. Jouw avontuur naar het BE-rijbewijs begint hier, met op jou afgestemde aanhangwagen rijlessen die meer zijn dan alleen voorbereiding op het examen; ze zijn een investering in jouw zelfvertrouwen en vrijheid op de weg.

Aanhangwagenrijles prijzen

Pakket 1

7 uur rijles
813
  • 1-daagse opleiding
  • Inclusief CBR rijexamen
  • Vaste rijinstructeur

Pakket 2

10 uur rijles
1.050
  • 1-daagse opleiding
  • Inclusief CBR rijexamen
  • Vaste rijinstructeur
Meest gekozen

Pakket 3

15 uur rijles
1.455
  • 1-daagse opleiding
  • Inclusief CBR rijexamen
  • Vaste rijinstructeur

Start vandaag met je avontuur

Aanhangwagen rijles Rotterdam

Waarom jouw keuze voor Rijschool Blaak het verschil maakt

Je bent bij Rijschool Blaak geen nummer of volgende kandidaat in de rij, maar een avonturier die klaar staat om de controle te nemen over nieuwe reizen. Onze ervaren instructeurs zijn jouw persoonlijke gidsen in dit avontuur, gewapend met kennis, geduld en een passie voor het onderwijzen van de kunst van veilig aanhangwagen rijden. Ze zijn er bij elke bocht, elk moment van onzekerheid, om je te begeleiden naar meesterschap en zelfverzekerdheid.

Zet vandaag de eerste stap!

Wacht niet langer om je dromen werkelijkheid te laten worden. Neem vandaag nog contact op met Rijschool Blaak voor een vrijblijvende intake. Laat ons samen ontdekken hoe we jouw pad naar het aanhangwagen rijbewijs niet alleen succesvol, maar ook onvergetelijk kunnen maken.

rijbewijs be aanhangwagen

Vragen over aanhangwagen
rijbewijs

Wat zijn de voordelen van het hebben van een aanhangwagen rijbewijs?

Het BE-rijbewijs vergroot je flexibiliteit en onafhankelijkheid. Je kunt zwaardere ladingen vervoeren voor zowel persoonlijke projecten als professionele opdrachten, zonder afhankelijk te zijn van externe vervoersdiensten.

Wie heeft een aanhangwagen rijbewijs nodig?

 Als je een aanhangwagen, caravan of paardentrailer wilt trekken die, inclusief de lading, zwaarder is dan 750 kg en het totale gewicht van de trekauto en aanhanger meer dan 3500 kg bedraagt, is een BE-rijbewijs vereist.

Hoe lang duurt een aanhangwagen rijles bij Rijschool Blaak?

 De duur van de rijlessen kan variëren afhankelijk van je ervaring en vaardigheid. We bieden zowel losse lessen als pakketten aan. Na een intakeles geven we een persoonlijk advies over het verwachte aantal lessen.

Wat kan ik verwachten tijdens de rijlessen?

 Tijdens de rijlessen oefen je met verschillende aspecten van het rijden met een aanhangwagen, zoals het veilig aankoppelen en loskoppelen, achteruitrijden, manoeuvreren op krappe plekken, en de verkeersregels die van toepassing zijn op het rijden met een aanhangwagen.

Plan vandaag nog je proefles!