010-7954872

Rijschool in Maassluis & omgeving

Voor een geslaagde rijopleiding.

4 redenen om te kiezen voor rijschool Maassluis

Nieuwe lesauto’s & leuke rij-instructeurs
Minder rijlessen dankzij examengerichte lesmethode
Leer veilig efficiënt en aangenaam rijden
Betrouwbaar & betaalbaar

Plan vandaag nog je rijles!

Aanmelden algemeen

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je een vraag?

Bel dan 010-7954872

Auto

10 rijlessen
Rijexamen

€685,-

Motor

24 rijlessen
AVB & AVD examen
gratis E-learning

€1.555,-

Scooter

7 rijlessen
Rijexamen

€358,-

Rijbewijs BE

7 rijlessen
Rijexamen

€813,-

Vrachtwagen

Vrachtwagen opleiding

Minimaal 2 aaneengesloten lesuren (120 minuten) per keer

€2.300,-

Rijschool Maassluis en omgeving gezocht? Neem rijles bij Rijschool Blaak!

Persoonlijke Begeleiding

Onze ervaren instructeurs begrijpen dat iedereen anders is, en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die is afgestemd op jouw individuele behoeften en vaardigheden. Of je nu een beginnende bestuurder bent of wat extra oefening nodig hebt, we passen onze lessen aan om aan jouw eisen te voldoen.

Flexibele Lesuren

We begrijpen dat het leven druk kan zijn, en daarom bieden we flexibele lesuren die passen bij jouw schema. Of je nu ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds of in het weekend wilt lessen, we hebben de flexibiliteit om aan je beschikbaarheid te voldoen.

Moderne Lesvoertuigen

Bij Rijschool Blaak beschikken we over moderne lesvoertuigen die zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele leeromgeving, maar geeft je ook de kans om vertrouwd te raken met moderne auto’s en hun technologie.

Daarom rijles via onze rijschool

Kies je voor Rijschoolblaak.nl, dan profiteer je bij ons altijd van diverse voordelen. Zo kun je bij ons altijd rekenen op de volgende punten:

R

Rij-opleiding op maat

Sommige leerlingen hebben al rijervaring maar sommige leerlingen hebben misschien angst om te falen.  Bij het aanvragen van een proefles krijg je advies over je rijvaardigheid en inzicht.

R

Vriendelijke rij-instructeurs

Wij werken uitsluitend met ervaren, flexibele en vriendelijke rij-instructeurs. Voor de beste en meest voordelige rijopleidingen moet je dan ook bij de Rijschoolblaak.nl zijn.

R

Begin al vanaf 16,5 jaar

Rijschoolblaak.nl geeft al jarenlang rijles aan leerlingen en studenten van jong tot oud! Bij ons kun je al beginnen met het volgen van rijlessen vanaf 16,5 jaar via het CBR. Lees meer informatie over auto rijles.

METEEN JE RIJBEWIJS HALEN!

Bij Rijschoolblaak heb je altijd een vaste rij-instructeur en krijg je eerlijke feedback over je inzicht en aanleg. Bij ons krijg je les in een nieuwe en moderne lesauto die altijd goed onderhouden wordt. Meerdere keren per week rijden is mogelijk!

Rijbewijs BE opleiding

Wanneer heb je een BE rijbewijs nodig?

Je hebt een BE rijbewijs nodig als je met de maximum massa van beide voertuigen (auto+aanhanger) boven de 3500 kg komt. De maximum massa staat op het kentekenbewijs.

De maximum massa is Ledig gewicht van het voertuig + laadvermogen. Als je met een grote caravan, aanhangwagen of bijvoorbeeld een paardentrailer wilt gaan rijden heb je rijbewijs BE of B+ code 96 nodig.

Voor u aan deze opleiding begint, heeft u een rijbewijs B nodig. U hoeft hier niet opnieuw theorie te doen. De lessen vinden plaats in Rotterdam en Barendrecht. Vragen? Bel naar 010-7954872.

GESLAAGDE LEERLINGEN

EXAMENGERICHTE RIJLESSEN

GESLAAGDE MOTORRIJDERS

Rijschool Maassluis en omgeving

Rijschool Dordrecht

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Snel je rijbewijs halen in alle regio’s rondom Dordrecht (+25km)

Meld je meteen bij onze rijschool aan

Bij een professionele rijschool rijlessen volgen? Meld je dan meteen aan bij Rijschoolblaak.nl. Zo ben je meteen zeker van een plek. Wij zijn de beste rijschool van Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en omstreken. Dat zal je meteen merken als je voor ons kiest. Kun jij niet wachten om met jouw rijlessen te beginnen? Vraag dan snel een proefles aan, zodat je kunt kijken of onze werkwijze jou aanspreekt. Mocht je nog vragen hebben, dan staan wij voor je klaar om deze te beantwoorden. Kies je voor onze rijschool, dan kies je voor kwaliteit!

Meld je direct aan voor een scooterrijles in jouw regio!

 

Annemarie Veen

Omdat ik goed kon anticiperen tijdens het rijlessen, ben ik makkelijk geslaagd bij het halen van mijn praktijk examen. Super bedankt jij bent THE best.

Oguzhan Bulut

Ik was niet tevreden met mijn oude rijschool, nadat ik contact had opgenomen met rijschoolblaak.nl kon ik snel bij hun terecht, zij hebben mij echt snel geholpen met het behalen van mijn rijbewijs.

Meld je snel aan voor een proefles.

De rijschool van Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en omstreken!