010-7954872

Autorijles Maassluis & Omgeving

Plan vandaag nog je autorijles in Maassluis!

Aanmelden algemeen auto

"*" geeft vereiste velden aan

Autorijbewijs Maassluis: Start je Rijavontuur met Rijschool Blaak?

Ben je op zoek naar de beste rijschool in Maassluis om je autorijbewijs te behalen? Dan ben je goed terecht bij Rijschool Blaak. Wij zijn de ideale partner voor jouw reis naar het behalen van je autorijbewijs. Met onze ervaren instructeurs, flexibele planning en proeflessen op maat, zorgen we ervoor dat jij snel en zelfverzekerd achter het stuur van een auto kunt stappen.

Lessen met een vaste Rij-instructeur
Geen verborgen kosten
Proefles €35,-
Haal en breng service van en naar huis
Houdt inzicht in jouw vordering

Pakketten in Maassluis bij rijschoolblaak.nl

Naast een proefles zijn onze lespakketten ook inclusief een leskaart
een vaste instructeur en een nieuwe lesauto. Bekijk hieronder alle rijles tarieven

Pakket 1

10 uur rijles

Inclusief rijexamen
Proefles €35,-
Vaste rijinstructeur
Nieuwe lesauto
Leskaart en Advies
Vanaf 16,5 jaar

€684,-

Pakket 2

20 uur rijles

Inclusief rijexamen
Proefles €35,-
Vaste rijinstructeur
Nieuwe lesauto
Leskaart en Advies
Vanaf 16,5 jaar

€1109,-

Pakket 3

30 uur rijles

Inclusief rijexamen + theoriebox (leerboek en online CBR vragen)
Proefles €35,-
Vaste rijinstructeur
Nieuwe lesauto
Leskaart en Advies
Vanaf 16,5 jaar

€1599,-

Pakket 4

40 uur rijles

Inclusief rijexamen, theoriebox & theorie examen
Proefles €35,-
Vaste rijinstructeur
Nieuwe lesauto
Leskaart en Advies
Vanaf 16,5 jaar

€2073,-

B Faalangst €289,-

Je krijgt een examinator die is getraind in het begeleiden van mensen met faalangst. Er is meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen.

Losse lesuur (50min) €45,-

Soms kan een losse lesuur goed ten pas komen, dit bijvoorbeeld wanneer je een opfriscursus wilt volgen.

Theoriebox €65,-

Theoriebox met leerboek en online vragen.

B Examen €259,-

Om je rijbewijs te halen dien je af te rijden. Dit gebeurt bij het CBR – meer informatie aanvragen

Tussentijdse toets €219,-

De tussentijdse toets lijkt heel veel op een ‘echt’ praktijkexamen. De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden –

BNOR Rijvaardigheid onderzoek €289,-

Je krijgt een examinator die is getraind in het begeleiden van mensen met faalangst. Er is meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen.

Theorie examen BTH €49,-

Om een rijbewijs te halen moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. Ook wij kunnen deze voor jouw reserveren

4 tips waar je moet opletten bij het aanmelden voor autorijles in Maassluis en omgeving!

Bepaal uw doelen

Bij het overwegen van het inschrijven voor autorijles in Maassluis is het van wezenlijk belang om uw doelen en wensen helder te definiëren. Denk na over zaken zoals het aantal benodigde lessen, uw beschikbaarheid op specifieke dagen en tijdstippen, evenals het type lesvoertuig dat het beste bij u past. Het zorgvuldig overwegen van deze factoren zal u effectief begeleiden naar het vinden van de perfecte rijschool en lesplan die volledig inspelen op uw individuele behoeften.

Maak een afspraak voor een proefles

Voordat u zich aanmeldt voor autorijles, is het essentieel om uw doelstellingen en vereisten goed in kaart te brengen. Neem de tijd om te overwegen hoeveel lessen u denkt nodig te hebben, welke dagen en tijden het beste in uw schema passen, en welk type lesvoertuig het meest geschikt is voor uw situatie. Door deze zaken te overwegen, legt u een stevige basis voor het vinden van de ideale rijschool en lesplan dat naadloos aansluit op uw unieke behoeften.

Maak uw keuze en meld u aan

Nadat u een proefles hebt gehad bij ons, is het tijd om een beslissing te nemen en u aan te melden voor autorijles.

Wees voorbereid op uw lessen

Nadat u zich hebt ingeschreven voor autorijles, is het van cruciaal belang om goed voorbereid te zijn op uw lessen. Dit betekent dat u zich moet verdiepen in de verkeersregels en verkeersveiligheid en grondig moet voorbereiden op het praktijkexamen. Bovendien is het raadzaam om regelmatig met uw instructeur te overleggen over uw voortgang en stipt op tijd te zijn voor uw lessen.

In samenvatting, door uw doelen en behoeften duidelijk te definiëren, verschillende rijscholen te onderzoeken, een proefles te volgen, u in te schrijven en u goed voor te bereiden op uw lessen, kunt u een snelle en efficiënte start maken met uw autorijlessen. Wij wensen u veel succes bij uw rijopleiding!

Rijles Auto in Maassluis: Onze Cursusaanpak

Bij Rijschool Blaak streven we ernaar om je niet alleen te leren hoe je moet rijden, maar ook om je een veilige en verantwoordelijke chauffeur te maken. Onze cursusaanpak omvat:

Theorielessen

Voordat je achter het stuur kruipt, is het essentieel om de verkeersregels en -borden te begrijpen. Onze theorielessen zullen je helpen om deze kennis op te bouwen, zodat je zelfverzekerd de weg op kunt.

Praktijklessen

Onze praktijklessen zijn ontworpen om je de benodigde vaardigheden te leren, van basismanoeuvres tot complexere rijtechnieken. We zorgen ervoor dat je comfortabel en bekwaam wordt in verschillende rijomstandigheden.

Examenvoorbereiding

Wanneer je klaar bent voor je rijexamen, zullen we je uitgebreid voorbereiden, zodat je met vertrouwen en succes kunt slagen.

Weet je nog niet zeker? Plan een proefles om kennis te maken met onze instructeurs en lesauto’s!

 Ben je nog niet helemaal zeker of Rijschool Blaak de juiste keuze voor jou is? Geen probleem! We bieden proeflessen aan waarbij je de kans krijgt om onze instructeurs en lesauto’s te ervaren voordat je je verbindt tot een volledige cursus. Tijdens de proefles zullen we ook je vaardigheden beoordelen en een persoonlijk lesplan opstellen.