De rijschool van Zuid-Holland

Autorijles Vlaardingen

Rijschool Rijles Auto Motor Scooter

Start met je autorijles in Spijkenisse?

Op zoek naar autorijlessen in Vlaardingen? Rijschool Blaak biedt een gepersonaliseerde rijopleiding die perfect past bij de dynamische sfeer van Vlaardingen. Onze individueel afgestemde benadering verzekert dat elke leerling, of je nu een beginnende bestuurder bent of al enige ervaring op de weg hebt, zich volledig op zijn gemak voelt. Bij Rijschool Blaak in Vlaardingen focussen we op het bouwen van vertrouwen en het aanleren van rijvaardigheden die cruciaal zijn voor een veilige en zelfverzekerde deelname aan het stadsverkeer.

Autorijles prijzen

Pakket 1

10 uur rijles
759
 • Inclusief CBR rijexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart en Advies
 • Vanaf 16,5 jaar

Pakket 2

20 uur rijles
1.249
 • Inclusief CBR rijexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart en Advies
 • Vanaf 16,5 jaar

Pakket 3

30 uur rijles
1.804
 • CBR rijexamen + theoriebox
 • Vaste rijinstructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart en Advies
 • Vanaf 16,5 jaar
Meest gekozen

Pakket 4

40 uur rijles
2.349
 • CBR rijexamen + theoribox
 • Inclusief theorie examen
 • Vaste rijinstructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart en Advies
 • Vanaf 16,5 jaar

Voor een geslaagde rijopleiding

Rijschool

Autorijlessen bij ons in Vlaardingen, omdat:

 1. Deskundige en toegewijde instructeurs: Ons team bestaat uit professioneel opgeleide instructeurs met een schat aan ervaring in het verzorgen van autorijlessen. Ze zijn gepassioneerd over rijonderwijs en zetten zich in om jou op een veilige en bewuste manier rijvaardigheden bij te brengen.
 2. Individueel afgestemde leerervaring: Rijschool Blaak is overtuigd van de kracht van een individuele benadering. We passen onze lessen aan jouw persoonlijke leerbehoeften en snelheid aan, waardoor je elk aspect van het autorijden grondig onder de knie krijgt en gestaag vooruitgang boekt.
 3. Aanpasbare lesroosters: We begrijpen dat je leven vol is met verplichtingen zoals studie, werk of vrijetijdsbestedingen. Daarom bieden wij aanpasbare lesplannen die aansluiten op jouw drukke schema, inclusief de mogelijkheid voor lessen in de avonduren en tijdens het weekend.
 4. State-of-the-art lesauto’s: Onze vloot bestaat uit moderne, goed onderhouden lesauto’s, uitgerust met de laatste technologische snufjes en veiligheidsfeatures. Dit verzekert jou van een leerzame rijervaring en stelt je in staat om efficiënt om te gaan met diverse rijomstandigheden.
 5. Uitstekende slagingskansen: Ons doel is jouw succes. We zijn trots op ons hoge slagingspercentage, dankzij de deskundigheid van onze instructeurs die jou optimaal voorbereiden op het rijexamen. Zo ga je vol zelfvertrouwen het examen tegemoet en vergroot je de kans om je rijbewijs in één keer te halen.

Ervaar een werkelijke autorijles in Vlaardingen

Heb je twijfels of Rijschool Blaak de juiste keuze is voor jou in Vlaardingen? Geen probleem! We bieden introductielessen aan waar je kennis kunt maken met onze instructeurs en voertuigen, zonder meteen een volledig lesprogramma te hoeven volgen. Tijdens deze eerste les beoordelen we je rijvaardigheid en stellen we een leerplan samen dat speciaal op jou is afgestemd.

Rijlessen

Veelgestelde vragen over autorijles

Antwoord: In Nederland kun je beginnen met autorijlessen vanaf 16,5 jaar. Het praktijkexamen mag afgelegd worden zodra je 17 jaar bent. Als je slaagt, mag je tot je 18e onder begeleiding rijden.

Antwoord: Het aantal benodigde lessen varieert per persoon, afhankelijk van je leersnelheid en rijvaardigheid. Gemiddeld hebben leerlingen ongeveer 35 tot 40 uur rijles nodig voordat ze klaar zijn voor het examen.

Antwoord: Ja, wij bieden de keuze tussen lessen in een handgeschakelde auto of een automaat. Houd er rekening mee dat als je slaagt in een automaat, je rijbewijs alleen geldig is voor het rijden in automatische voertuigen.

Antwoord: De meeste autorijlessen duren 60 minuten, maar wij bieden ook lessen aan van 90 of 120 minuten. Langere lessen kunnen voordelig zijn voor meer rijervaring en minder tijd nodig voor het opwarmen en afsluiten van elke les.

Antwoord: Je kunt beginnen met rijlessen voordat je je theorie-examen haalt, maar je moet je theorie-examen wel hebben gehaald voordat je praktijkexamen doet. Het is aan te raden om zo snel mogelijk met je theorie te beginnen, zodat je de kennis kunt toepassen tijdens je rijlessen.

Antwoord: Tijdens je eerste rijles zal de instructeur je basiskennis bijbrengen over de auto en het rijden. Je leert over de bediening van de auto, zoals sturen, schakelen, en remmen. Afhankelijk van de locatie, kun je beginnen op een rustige weg of oefenterrein om gewend te raken aan de auto.

Antwoord: Je instructeur zal je voortgang nauwlettend volgen en adviseren wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen. Dit is gebaseerd op je rijvaardigheid, kennis van verkeersregels, en zelfvertrouwen achter het stuur. Wij bieden ook een tussentijdse toets aan, die een goede indicatie kan geven van je gereedheid voor het examen.

Antwoord: Als je niet slaagt voor je praktijkexamen, kun je het opnieuw plannen na een wachttijd die door het CBR is vastgesteld. Je instructeur zal de feedback van het examen met je bespreken en een plan maken om de gebieden waarop je moet verbeteren, aan te pakken in vervolglessen.