De rijschool van Zuid-Holland

Autorijles Zoetermeer

Rijschool Rijles Auto Motor Scooter

Begin vandaag met je autorijles in Zoetermeer!

Ben je op zoek naar autorijlessen in Zoetermeer? Rijschool Blaak biedt een rijopleiding die specifiek is ontworpen om aan te sluiten bij de unieke uitdagingen van Zoetermeer. Met onze persoonlijke leermethode zorgen we ervoor dat elke student, van beginners tot meer ervaren bestuurders, zich comfortabel en ondersteund voelt. In Zoetermeer legt Rijschool Blaak de nadruk op het kweken van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden voor een veilige interactie met het verkeer in een stad.

Autorijles prijzen

Pakket 1

10 uur rijles
759
 • Inclusief CBR rijexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart en Advies
 • Vanaf 16,5 jaar

Pakket 2

20 uur rijles
1.249
 • Inclusief CBR rijexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart en Advies
 • Vanaf 16,5 jaar

Pakket 3

30 uur rijles
1.804
 • CBR rijexamen + theoriebox
 • Vaste rijinstructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart en Advies
 • Vanaf 16,5 jaar
Meest gekozen

Pakket 4

40 uur rijles
2.349
 • CBR rijexamen + theoribox
 • Inclusief theorie examen
 • Vaste rijinstructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart en Advies
 • Vanaf 16,5 jaar

Voor een geslaagde rijopleiding

Rijlessen

Waarom kiezen voor onze autorijlessen in Zoetermeer?

 1. Deskundige en toegewijde instructeurs: Ons team bestaat uit professioneel opgeleide instructeurs met een schat aan ervaring in het verzorgen van autorijlessen. Ze zijn gepassioneerd over rijonderwijs en zetten zich in om jou op een veilige en bewuste manier rijvaardigheden bij te brengen.
 2. Individueel afgestemde leerervaring: Rijschool Blaak is overtuigd van de kracht van een individuele benadering. We passen onze lessen aan jouw persoonlijke leerbehoeften en snelheid aan, waardoor je elk aspect van het autorijden grondig onder de knie krijgt en gestaag vooruitgang boekt.
 3. Aanpasbare lesroosters: We begrijpen dat je leven vol is met verplichtingen zoals studie, werk of vrijetijdsbestedingen. Daarom bieden wij aanpasbare lesplannen die aansluiten op jouw drukke schema, inclusief de mogelijkheid voor lessen in de avonduren en tijdens het weekend.
 4. State-of-the-art lesauto’s: Onze vloot bestaat uit moderne, goed onderhouden lesauto’s, uitgerust met de laatste technologische snufjes en veiligheidsfeatures. Dit verzekert jou van een leerzame rijervaring en stelt je in staat om efficiënt om te gaan met diverse rijomstandigheden.
 5. Uitstekende slagingskansen: Ons doel is jouw succes. We zijn trots op ons hoge slagingspercentage, dankzij de deskundigheid van onze instructeurs die jou optimaal voorbereiden op het rijexamen. Zo ga je vol zelfvertrouwen het examen tegemoet en vergroot je de kans om je rijbewijs in één keer te halen.

Zet vandaag de eerste stap naar je autorijbewijs!

Onzeker of Rijschool Blaak aansluit bij jouw behoeften in Zoetermeer? Maak je geen zorgen! Wij stellen proeflessen beschikbaar zodat je een indruk krijgt van onze lesmethode, instructeurs, en lesauto’s, zonder verplichtingen. In deze proefles schatten we je vaardigheden in en ontwerpen we een leerpad dat perfect bij jou past.

Rijschool

Veelgestelde vragen over autorijles

Antwoord: In Nederland kun je beginnen met autorijlessen vanaf 16,5 jaar. Het praktijkexamen mag afgelegd worden zodra je 17 jaar bent. Als je slaagt, mag je tot je 18e onder begeleiding rijden.

Antwoord: Het aantal benodigde lessen varieert per persoon, afhankelijk van je leersnelheid en rijvaardigheid. Gemiddeld hebben leerlingen ongeveer 35 tot 40 uur rijles nodig voordat ze klaar zijn voor het examen.

Antwoord: Ja, wij bieden de keuze tussen lessen in een handgeschakelde auto of een automaat. Houd er rekening mee dat als je slaagt in een automaat, je rijbewijs alleen geldig is voor het rijden in automatische voertuigen.

Antwoord: De meeste autorijlessen duren 60 minuten, maar wij bieden ook lessen aan van 90 of 120 minuten. Langere lessen kunnen voordelig zijn voor meer rijervaring en minder tijd nodig voor het opwarmen en afsluiten van elke les.

Antwoord: Je kunt beginnen met rijlessen voordat je je theorie-examen haalt, maar je moet je theorie-examen wel hebben gehaald voordat je praktijkexamen doet. Het is aan te raden om zo snel mogelijk met je theorie te beginnen, zodat je de kennis kunt toepassen tijdens je rijlessen.

Antwoord: Tijdens je eerste rijles zal de instructeur je basiskennis bijbrengen over de auto en het rijden. Je leert over de bediening van de auto, zoals sturen, schakelen, en remmen. Afhankelijk van de locatie, kun je beginnen op een rustige weg of oefenterrein om gewend te raken aan de auto.

Antwoord: Je instructeur zal je voortgang nauwlettend volgen en adviseren wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen. Dit is gebaseerd op je rijvaardigheid, kennis van verkeersregels, en zelfvertrouwen achter het stuur. Wij bieden ook een tussentijdse toets aan, die een goede indicatie kan geven van je gereedheid voor het examen.

Antwoord: Als je niet slaagt voor je praktijkexamen, kun je het opnieuw plannen na een wachttijd die door het CBR is vastgesteld. Je instructeur zal de feedback van het examen met je bespreken en een plan maken om de gebieden waarop je moet verbeteren, aan te pakken in vervolglessen.