De rijschool van Zuid-Holland

Autorijles Rijswijk

Autorijles Rijswijk

Begin vandaag met je autorijles in Rijswijk?

Rijschool Blaak is jouw nummer één keuze! Onze uitstekende reputatie en hooggekwalificeerde instructeurs maken ons de beste optie voor jouw autorijles rijopleiding. We zijn ervaren en hebben een hoog slagingspercentage. Uiteraard zijn wij gecertificeerd en erkend door de relevante autoriteiten, wat onze betrouwbaarheid garandeert.

Autorijles bij Rijschool Blaak betekent dat je de kans krijgt om stap voor stap te leren rijden in een vertrouwde en veilige omgeving. Onze lessen beginnen met de basisprincipes, zoals het leren starten en stoppen, sturen en schakelen. Naarmate je vordert, begeleiden onze ervaren instructeurs je bij het oefenen van meer geavanceerde vaardigheden, zoals het in- en uitvoegen, parkeren en het rijden in druk verkeer.

Nu ook motor, scooter, vrachtwagen en aanhangwagenrijlessen in Rijswijk!

Autorijles prijzen

Pakket 1

10 uur rijles
759
 • Inclusief CBR rijexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart en Advies
 • Vanaf 16,5 jaar

Pakket 2

20 uur rijles
1.249
 • Inclusief CBR rijexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart en Advies
 • Vanaf 16,5 jaar

Pakket 3

30 uur rijles
1.804
 • CBR rijexamen + theoriebox
 • Vaste rijinstructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart en Advies
 • Vanaf 16,5 jaar
Meest gekozen

Pakket 4

40 uur rijles
2.349
 • CBR rijexamen + theoribox
 • Inclusief theorie examen
 • Vaste rijinstructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart en Advies
 • Vanaf 16,5 jaar

Voor een geslaagde rijopleiding

Autorijles Rijswijk

In 4 stappen je autorijbewijs halen in Rijswijk

Wij  helpen je om snel en efficiënt je rijbewijs te behalen met een gestructureerde aanpak, handige instructievideo’s, en inzicht in examenroutes. Gebruik onze rijlesplanner om je lessen soepel te organiseren.

 1. Plan een proefles bij Rijschool Blaak in Rijswijk
  Kies een proefles om kennis te maken met onze unieke methode en kies daarna het rijlespakket dat perfect bij je past. Uiteraard voorzien wij je van advies na je proefles, zodat je niet teveel of te weinig lessen neemt,
 2. Start met je theorie en rijlessen
  Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap, terwijl je ook toegang krijgt tot onze uitgebreide theoriehulp.
 3. Doe je theorie-examen
  Bereid je voor met onze hulpmiddelen en slaag in één keer voor je theorie-examen.
 4. Het moment is daar: Praktijkexamen!
  Je bent klaar om je praktijkexamen te doen. Wil je eerst weten hoe je ervoor staat? Kies dan voor een tussentijdse toets voor extra zekerheid.

Benieuwd of de autorijlessen van Rijschool Blaak bij jou past?

Overweeg je om je autorijbewijs te halen in Rijswijk, maar weet je niet zeker of Rijschool Blaak de juiste keuze is? Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste rijschool een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij proeflessen aan, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Tijdens een proefles voor autorijbewijs maak je kennis met onze professionele instructeurs en moderne lesauto’s. Je krijgt de kans om zelf te ervaren hoe wij lesgeven en hoe wij jou kunnen helpen om je rijvaardigheden te ontwikkelen. Onze instructeurs beoordelen je rijvaardigheden en geven je een eerlijk advies over jouw voortgang en leerbehoeften.

Na de proefles stellen we een persoonlijk lesplan voor je op, afgestemd op jouw unieke leerstijl en doelen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en hoe we je kunnen ondersteunen op weg naar je autorijbewijs.

Autorijles in de omgeving van Rijswijk? Wij zijn ook actief in Schiedam, Delft, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Den Haag en Barendrecht.
Autorijbewijs Rijswijk

Veelgestelde vragen over autorijles

Antwoord: In Nederland kun je beginnen met autorijlessen vanaf 16,5 jaar. Het praktijkexamen mag afgelegd worden zodra je 17 jaar bent. Als je slaagt, mag je tot je 18e onder begeleiding rijden.

Antwoord: Het aantal benodigde lessen varieert per persoon, afhankelijk van je leersnelheid en rijvaardigheid. Gemiddeld hebben leerlingen ongeveer 35 tot 40 uur rijles nodig voordat ze klaar zijn voor het examen.

Antwoord: Ja, wij bieden de keuze tussen lessen in een handgeschakelde auto of een automaat. Houd er rekening mee dat als je slaagt in een automaat, je rijbewijs alleen geldig is voor het rijden in automatische voertuigen.

Antwoord: De meeste autorijlessen duren 60 minuten, maar wij bieden ook lessen aan van 90 of 120 minuten. Langere lessen kunnen voordelig zijn voor meer rijervaring en minder tijd nodig voor het opwarmen en afsluiten van elke les.

Antwoord: Je kunt beginnen met rijlessen voordat je je theorie-examen haalt, maar je moet je theorie-examen wel hebben gehaald voordat je praktijkexamen doet. Het is aan te raden om zo snel mogelijk met je theorie te beginnen, zodat je de kennis kunt toepassen tijdens je rijlessen.

Antwoord: Tijdens je eerste rijles zal de instructeur je basiskennis bijbrengen over de auto en het rijden. Je leert over de bediening van de auto, zoals sturen, schakelen, en remmen. Afhankelijk van de locatie, kun je beginnen op een rustige weg of oefenterrein om gewend te raken aan de auto.

Antwoord: Je instructeur zal je voortgang nauwlettend volgen en adviseren wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen. Dit is gebaseerd op je rijvaardigheid, kennis van verkeersregels, en zelfvertrouwen achter het stuur. Wij bieden ook een tussentijdse toets aan, die een goede indicatie kan geven van je gereedheid voor het examen.

Antwoord: Als je niet slaagt voor je praktijkexamen, kun je het opnieuw plannen na een wachttijd die door het CBR is vastgesteld. Je instructeur zal de feedback van het examen met je bespreken en een plan maken om de gebieden waarop je moet verbeteren, aan te pakken in vervolglessen.