010-7954872

Heb je een vraag?

Bel dan 010-7954872

Doel Traffico!

VERKEERPROJECT MET DE SCHOLEN

In dit verkeersproject worden de leerlingen van groep 8 bewust gemaakt over verkeersborden en verkeersveiligheid. Het is een leerzaam project waarbij de leerlingen veel praktijkervaring kunnen opdoen. De leerlingen van de groepen 8 gaan naar het voortgezet onderwijs. Velen gaan dan met de fiets naar school. Ze komen dan in aanraking met vele soorten voertuigen. De afstand is dan ook vaak verder, dan de afstand naar de basisschool. Om veilig aan het verkeer deel te nemen is het verstandig om de leerlingen bewust te maken van dergelijke situaties.

.

Rijschool Rotterdam en omgeving

Rijschool Dordrecht

Twijfel je of wij ook in jou regio rijden? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord voor alle vragen omtrent het rijbewijs.

Snel je rijbewijs halen in alle regio’s rondom Rotterdam (+25km)

Meld je meteen bij onze rijschool aan

Bij een professionele rijschool rijlessen volgen? Meld je dan meteen aan bij Rijschoolblaak.nl. Zo ben je meteen zeker van een plek. Wij zijn de beste rijschool van Barendrecht, Vlaardingen, Schiedam en omstreken. Dat zal je meteen merken als je voor ons kiest. Kun jij niet wachten om met jouw rijlessen te beginnen? Vraag dan snel een proefles aan, zodat je kunt kijken of onze werkwijze jou aanspreekt. Mocht je nog vragen hebben, dan staan wij voor je klaar om deze te beantwoorden. Kies je voor onze rijschool, dan kies je voor kwaliteit!

Meld je direct aan voor een scooterrijles in jouw regio!

 

Annemarie Veen

Omdat ik goed kon anticiperen tijdens het rijlessen, ben ik makkelijk geslaagd bij het halen van mijn praktijk examen. Super bedankt jij bent THE best.

Oguzhan Bulut

Ik was niet tevreden met mijn oude rijschool, nadat ik contact had opgenomen met rijschoolblaak.nl kon ik snel bij hun terecht, zij hebben mij echt snel geholpen met het behalen van mijn rijbewijs.

Meld je snel aan voor een proefles.

De rijschool van Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en omstreken!