De rijschool van Zuid-Holland

Autorijles Wassenaar

Autorijles Wassenaar

Eerste stap richting je autorijbewijs in Wassenaar?

Wil je beginnen met je autorijbewijs in Wassenaar?  Rijschool Blaak voor je autorijles in Wassenaar is nummer één keuze! Autorijles bij ons betekent dat je de kans krijgt om stap voor stap te leren autorijden in een veilige omgeving. Onze autolessen beginnen met de basistechnieken, zoals het leren starten en stoppen, sturen en schakelen. Naarmate je vordert, begeleiden onze ervaren instructeurs je bij het oefenen van meer geavanceerde vaardigheden, zoals het in- en uitvoegen, parkeren en het rijden in druk verkeer.

Nu ook motor, scooter, vrachtwagen en aanhangwagenrijlessen in Wassenaar!

Autorijles prijzen

Pakket 1

10 uur rijles
759
 • Inclusief CBR rijexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart en Advies
 • Vanaf 16,5 jaar

Pakket 2

20 uur rijles
1.249
 • Inclusief CBR rijexamen
 • Vaste rijinstructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart en Advies
 • Vanaf 16,5 jaar

Pakket 3

30 uur rijles
1.804
 • CBR rijexamen + theoriebox
 • Vaste rijinstructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart en Advies
 • Vanaf 16,5 jaar
Meest gekozen

Pakket 4

40 uur rijles
2.349
 • CBR rijexamen + theoribox
 • Inclusief theorie examen
 • Vaste rijinstructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart en Advies
 • Vanaf 16,5 jaar

Voor een geslaagde rijopleiding

Autorijlessen Wassenaar

Snel in 4 stappen je autorijbewijs halen in Wassenaar?

Wij helpen je om je autorijbewijs in 4 stappen te behalen met een gestructureerde aanpak.

 1. Plan een proefles voor auto in Wassenaar
  Maak kennis met onze unieke lesmethode door een proefles te plannen. Na deze proefles voorzien we je van persoonlijk advies, zodat je het rijlespakket kiest dat perfect bij je past. Zo neem je niet te veel of te weinig lessen bij Rijschool Blaak.
 2. Start met je theorie en autorijlessen in Wassenaar
  Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap. Daarnaast krijg je toegang tot uitgebreide theoriehulp, zodat je goed voorbereid bent op je theorie-examen. Klik hier voor meer informatie voor theorie-examen
 3. Doe je theorie-examen
  Bereid je voor met onze hulpmiddelen en slaag in één keer voor je theorie-examen.
 4. Het moment is daar: Praktijkexamen!
  Als je klaar bent voor je praktijkexamen, kun je kiezen voor een tussentijdse toets om te weten waar je staat. Dit geeft extra zekerheid en verhoogt je kans op slagen. Bel ons voor meer informatie

Twijfel je of je moet starten met je autorijles in Wassenaar?

Het is heel normaal om twijfels te hebben over het starten met autorijlessen. Het is tenslotte een belangrijke stap die je leven aanzienlijk kan veranderen. Wij helpen jou om een weloverwogen beslissing te nemen.

Wij bieden je de mogelijkheid om met een proefles te starten. Dit geeft je de kans om onze instructeurs te ontmoeten en onze lesmethoden te ervaren voordat je je verbindt aan een volledige cursus. Onze ervaren en geduldige instructeurs begeleiden je stap voor stap, zodat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt achter het stuur. Ze zorgen ervoor dat je niet alleen de technische vaardigheden leert, maar ook de rust en het vertrouwen ontwikkelt die nodig zijn om een veilige bestuurder te worden.

Daarnaast bieden we flexibele lestijden aan die passen bij jouw drukke agenda. Of je nu ’s ochtends vroeg, ’s avonds laat of in het weekend wilt lessen, wij maken het mogelijk. Tijdens je proefles zullen we je rijvaardigheden beoordelen en een persoonlijk lesplan opstellen dat is afgestemd op jouw unieke leerstijl en doelen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je vol vertrouwen beginnen aan je rijavontuur.

Het is begrijpelijk dat je twijfelt, maar de voordelen van het halen van je rijbewijs zijn enorm. Begin vandaag nog aan je rijavontuur bij Rijschool Blaak en ervaar zelf hoe wij je kunnen helpen om je rijbewijs snel en efficiënt te behalen. Zet de eerste stap naar een nieuwe wereld van mogelijkheden en vrijheid.

Nu ook autorijlessen in de omgeving van Wassenaar: Rotterdam, Den Haag, Delft, Zoetermeer, Schiedam.

Rijschool Rijles Auto Motor Scooter

Veelgestelde vragen over autorijles

Antwoord: In Nederland kun je beginnen met autorijlessen vanaf 16,5 jaar. Het praktijkexamen mag afgelegd worden zodra je 17 jaar bent. Als je slaagt, mag je tot je 18e onder begeleiding rijden.

Antwoord: Het aantal benodigde lessen varieert per persoon, afhankelijk van je leersnelheid en rijvaardigheid. Gemiddeld hebben leerlingen ongeveer 35 tot 40 uur rijles nodig voordat ze klaar zijn voor het examen.

Antwoord: Ja, wij bieden de keuze tussen lessen in een handgeschakelde auto of een automaat. Houd er rekening mee dat als je slaagt in een automaat, je rijbewijs alleen geldig is voor het rijden in automatische voertuigen.

Antwoord: De meeste autorijlessen duren 60 minuten, maar wij bieden ook lessen aan van 90 of 120 minuten. Langere lessen kunnen voordelig zijn voor meer rijervaring en minder tijd nodig voor het opwarmen en afsluiten van elke les.

Antwoord: Je kunt beginnen met rijlessen voordat je je theorie-examen haalt, maar je moet je theorie-examen wel hebben gehaald voordat je praktijkexamen doet. Het is aan te raden om zo snel mogelijk met je theorie te beginnen, zodat je de kennis kunt toepassen tijdens je rijlessen.

Antwoord: Tijdens je eerste rijles zal de instructeur je basiskennis bijbrengen over de auto en het rijden. Je leert over de bediening van de auto, zoals sturen, schakelen, en remmen. Afhankelijk van de locatie, kun je beginnen op een rustige weg of oefenterrein om gewend te raken aan de auto.

Antwoord: Je instructeur zal je voortgang nauwlettend volgen en adviseren wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen. Dit is gebaseerd op je rijvaardigheid, kennis van verkeersregels, en zelfvertrouwen achter het stuur. Wij bieden ook een tussentijdse toets aan, die een goede indicatie kan geven van je gereedheid voor het examen.

Antwoord: Als je niet slaagt voor je praktijkexamen, kun je het opnieuw plannen na een wachttijd die door het CBR is vastgesteld. Je instructeur zal de feedback van het examen met je bespreken en een plan maken om de gebieden waarop je moet verbeteren, aan te pakken in vervolglessen.